Consola oferă 20 de programe de antrenament încorporate din care să alegeți și

Recenzie NordicTrack T 6.5S

Banda de alergare NordicTrack T 6.5S este unul dintre cele mai ieftine modele ale mărcii, care vinde doar 587 de dolari la comercianții de retail precum Sears.

Această banda de rulare pliabilă, care folosește designul brevetat SpaceSaver cu tehnologia EasyLift Assist, dispune de un motor de 2,6 CP continuu, cu o capacitate de greutate de 300 de kilograme. Curea de rulare de 20 ″ lată și lungă de 55 ″ este echipată cu amortizare FlexSelect, care poate fi pornită sau dezactivată în funcție de preferințele utilizatorului. Această banda de alergare va înclina până la 10%, iar capacitatea de viteză se ridică la 10 mph.

Consola este dotată cu un mic ecran retroiluminat cu LED de 5 ″, cu un afișaj de vizualizare a piesei. Nu există fan, dar există două suporturi mai mici pentru pahare. Consola oferă 20 de programe de antrenament încorporate din care să alegeți și, dacă aveți un abonament la programul iFit, puteți accesa multe alte antrenamente folosind această banda de alergare compatibilă cu iFit.

Monitorizarea frecvenței cardiace poate fi realizată prin intermediul senzorilor de monitorizare a frecvenței cardiace CardioGrip cu dublă apucare; nu există nicio opțiune wireless cu acest model. Când vine vorba de opțiuni audio, există un port de muzică compatibil MP3 și două difuzoare. Nu există încărcător USB. În cele din urmă, controalele de pe consolă au taste cu o singură atingere, precum și taste de pornire rapidă.

Acest model NordicTrack t 6.5s vine cu o garanție de viață pe cadru, 25 de ani pe motor, 1 an pe piese și 1 an pe muncă.

Ce ne place

Amortizare FlexSelect: Acest sistem de absorbție a șocurilor permite utilizatorilor să își personalizeze experiența de antrenament cu posibilitatea de a activa sau dezactiva amortizarea. Când este oprit, puntea este mai rigidă și simulează alergarea sau mersul în aer liber. Când este pornit, puntea este mai amortizată și mai bună pentru o susținere comună mai mare.

Varietate de programe: NordicTrack livrează când vine vorba de varietatea programelor. Acest model, în ciuda prețului, oferă încă 20 de programe de antrenament. Majoritatea modelelor din acest punct de preț oferă mai puțin de 10 programe, dacă este cazul. Acest model este de asemenea compatibil cu iFit, care oferă sute de opțiuni suplimentare de program dacă aveți abonament la iFit.

Postări similare: