Lumini led pentru casă

Becuri LED

Luminile LED sunt eficiente în multe feluri, în special în conservarea energiei. Vă pot economisi o mulțime de bani în fiecare lună în comparație cu becurile incandescente. O combinație adecvată de luminozitate și culoare va da calitatea luminii pe care o doriți. Acest articol va fi la îndemână ori de câte ori doriți să instalați cel mai bune becuri LED oriunde în casă.

Becuri LED

Led-uri pentru dormitor

După o zi plină de activități, avem nevoie îm dormitor de o atmosferă liniștită. În acest caz, iluminatul din dormitor ar trebui să fie diferit de cel natural din exterior. Undele albastre de lumină nu vor aduce o atmosferă calmă, liniștită și plăcută. Această atmosferă vă va relaxa creierul și, prin urmare, va atrage un somn confortabil. Dacă studiezi sau citești noaptea? Ei bine, gândiți-vă la achiziționarea unei lămpi cu limină albastră. O culoare albă, rece poate să nu fie o alegere perfectă, deoarece va crea un contrast extrem de mare cu pagina. O luminozitate totală cuprinsă între 1.500-4000 lumeni și un interval de temperatură de culoare de 2700-3000k vă va servi cel mai bine.

Becuri LED

Există diferite tipuri de becuri cu aceste caracteristici. De exemplu, Thinklux LED A21 cu 15 wați și 1600 lumeni poate fi o alegere plăcută. Puteți merge, de asemenea, pe Thinklux LED BR40 cu 13 wați și 1000 lumeni, altă opțiune bună pentru care o puteți opta. Aceste produse sunt disponibile în diverse locații, cum ar fi EarthLED

Iluminat LED Ideal pentru camera de zi

Camera de zi este cea mai importantă zonă din orice casă. Este un loc minunat pentru a sta la dispoziția oaspeților. Din moment ce camera de zi servește diferite scopuri, este înțelept să aveți un amestec de culori pentru a se potrivi diferiteloe ocazii. Becurile care emit albastru nu pot fi cea mai bună opțiune în această situație.

În majoritatea cazurilor, camerele de zi se caracterizează printr-o mulțime de lucrări de artă sau fotografii atractive de familie. Dacă aceasta este situația în camera dvs. de zi, luați în considerare direcționarea lămpilor cu lumină reflectoare reglabile spre perete pentru a ilumina acele lucrări de artă și fotografii. În plus, umbrele nedorite pot fi eradicate prin plasarea spoturilor fie pe pereți, fie pe tavan. Să presupunem că aveți veioze cu trei căi în sufrageria dvs., atunci noile lămpi LED cu 3 căi pot servi acestui scop foarte eficient.

Intensitatea corespunzătoare a luminozității trebuie să fie cuprinsă între 1.500 și 3000 Lumeni și un interval de temperatură de culoare de 2200-3000K. Puteți opta pentru Thinklux LED Downlight cu 18 wați și 1200 lumeni. În mod similar, Thinklux LED PAR38 cu 18 Watts și 1150 Lumeni vă poate servi bine.

Lumini LED pentru sălile de mese

Sălile de mese nu trebuie să fie prea luminoase dar nici prea slab luminate. Tonurile calde până la neutru pot fi o alegere ideală și vor oferi o dispoziție excelentă. Ar putea fi, de asemenea, important să vă gândiți la corpurile de candelabru aplicate adesea în salile de mese.

Becuri LED

Ele produc culori minunate și atractive și lumină suficientă. Cel mai bun nivel de strălucire în sala de mese ar trebui să fie de la 3000 la 6000 de lumeni. O temperatură ideală de culoare ar trebui să fie între 2700K și 3000K. Thinklux LED cu 13 wați și 1000 lumeni este un exemplu de becuri care vă pot servi bine.

LED-urile de iluminat pentru baie

Aruncăm mereu o privire înainte de a pleca pentru sarcinile noastre zilnice în oglinzile noastre din baie. Din acest motiv, este necesar să instalați luminile puternice, astfel încât orice lucru inutil poate fi îndepărtat sau pentru a asigura o combinație adecvată de machiaj. Nivelul recomandat de luminozitate ar trebui să fie cuprins între 4000 și 8000 de lumeni cu o temperatură de culoare între 3000 și 5000K.

Reviewing the material covered in this article will help you feel calm and relax in your house.

LED-uri de iluminat pentru bucatarie

Bucătăria este un punct de lucru esențial în care începi și termini ziua. În acest sens, becurile cu emisie de lumină albastră vor fi opțiunea perfectă. De asemenea, iluminatul deasupra capului poate oferi un avantaj suplimentar bucătăriei. Becurile LED BR pot fi de mare folos. Un interval de luminozitate corespunzător trebuie să fie cuprins între 4000-8000 Lumeni, în timp ce o temperatură a culorii între 2700 și 5000K este corectă.

Parcurgerea materialului acoperit în acest articol vă va ajuta să vă simțiți liniștiți și să vă relaxați în propia casă.

Postări similare: