Corturi de camping

Dacă săptămâna dvs. obișnuită pare marcată în timp dublu, vineți vineri doriți – aveți nevoie – un interval de timp. Faceți acest timp în aer liber – un mod minunat de a vă îndepărta de neclaritatea vieții pe banda expresă. Nu trebuie să călătoriți departe pentru a găsi o lume diferită, dar va trebui să vă schimbați modul de a trăi, cel puțin temporar, deoarece cel mai bun mod de a experimenta tot binele în aer liber este să plantați un cort în mijlocul său. Aici, vă veți trezi în culori de zor răspândite într-un iaz strălucitor sau raze de soare care pâlpâie pe podeaua pădurii. Veți asculta cu sunetele naturii: vântul zumzesc o bâlbâială, păsările care vorbește într-un cor, greierele adăugând percuție.

Puteți căuta toate aceste contribuții bune doar pentru propriul dvs. beneficiu, dar este cu atât mai bine când ești împărtășit cu ceilalți importanți din viața ta.

Camperii de corturi oferă tot felul de motive pentru care le place să trăiască în aer liber. Este o revenire la o viață mai simplă sau la o simplă schimbare de ritm. Este o provocare de auto-suficiență sau o întâlnire cu prietenii. Unii încearcă să-l definească în termeni mai cerebrali, cum ar fi umplerea golurilor din viață cu frumusețe sau seninătate, libertate sau spațiu, dar totul se simte bine, deoarece asta face campingul pentru tine.

Teren comun

Modele de corturi diferite se potrivesc diferitelor aplicații. Ce stil va cumpăra în cele din urmă va depinde în mare măsură de modul în care doriți să utilizați cortul, dar anumite considerente sunt comune tuturor. Acestea pot fi utilizate ca punct de plecare în căutarea adăpostului dvs. și ca bază ulterioară pentru compararea corturilor individuale.

Ca o logică în primul rând, cortul trebuie să rămână uscat în interior, chiar și atunci când un squall de vară trimite ploaia în tabără într-un unghi aproape orizontal. Podeaua trebuie să oprească orice absorbție ascendentă a umidității solului; în cazul în care cortul nu reușește să îndeplinească oricare dintre cerințele de mai sus, camperii nu vor rămâne mult prea fericiți.

Ventilarea bună este următoarea necesitate. Cortul trebuie să aibă deschideri (uși sau ferestre) pe toate părțile, dacă este practic, pentru a prinde brize din orice direcție și a transporta condensul. Ecranele cu ochiuri fine de pe toate ferestrele și ușile lasă aerul și păstrează erorile. Înveliți hapsuri de țesături de cort pentru a acoperi ecranul ferestrei dacă briza se transformă într-un mod rece sau dacă doriți un pic de confidențialitate.

În mod ideal, un cort ar trebui să fie destul de ușor de așezat (pitch) sau de coborât (lovit), chiar și pe întuneric și mai ales în ploaie.lt ar trebui să se plieze într-un pachet compact, ușor de transportat, de obicei în propriul sac de depozitare, gata sa bagi intr-o masina sau canoe.

În timp ce motociclistul sau biciclistul trebuie să conteze fiecare uncie și un inci, autovehiculul sau canotul poate suporta greutatea și masa adăugată a unui cort mai mare și mai confortabil. (Mărimea poate fi cea mai critică atunci când ești legat de cort de o ploaie de toată ziua. Ar trebui să poți atribui un colț în care fiecare persoană poate citi, să dea pui de somn, să se joace sau să se ascundă de vreme.)

Nu vă așteptați ca un cort să vă țină cu adevărat cald în zilele cu adevărat rece; nu poate oferi decât protecție împotriva vântului și a umezelii. (Încălzitoarele de cort sunt o opțiune necorespunzătoare) Nu vă lăsați cu gândul la ploaie și frig; ideea este să vă pregătiți pentru cele mai proaste zile, astfel încât să vă bucurați de cele mai bune. În timpul campingului de vară, frigul este rareori o problemă.

Postări similare:

    None Found