De ce să-ți faci un masaj de wellness în următoarea vacanță

Un masaj de wellness în timpul vacanței dumneavoastră poate promova un somn sănătos și odihnitor, deoarece vă eliberează corpul de orice tensiune și stres înainte de culcare. Acest lucru este posibil datorită întinderii blânde combinate cu uleiurile de aromoterapie aplicate pe corp într-o ambianță liniștitoare. 

Vă ajută să scăpați de stres

În timpul vieții tale agitate de zi cu zi, faci comisioane și faci treaba. În timp ce faci acest lucru, corpul tău îndura ore lungi de aplecare și de ședere. Toate aceste mișcări repetitive pot provoca stres permanent și leziuni sistemului muscular și osos.  

Cuvântul Ayurveda derivă din combinația a două termeni sanscrite: „Ayur”, care înseamnă viață, și „Veda”, care înseamnă cunoaștere sau știință.

Întinderea și presiunea reparatoare aplicate în locuri strategice în timpul unui masaj de wellness pot atenua tensiunile, ajutând astfel la reducerea durerii, îmbunătățind în același timp postura. De asemenea, scapă de durerea pe care o poți dezvolta în timpul vacanței, astfel încât să poți rămâne mai activ pe măsură ce mergi în aventuri și explorezi noi destinații.  

Ce tip de masaj ar trebui să faci?

Experiențele de masaj în timpul vacanței dvs. sunt o șansă minunată pentru dvs. de a încerca noi modalități și tehnici de masaj pe care probabil nici nu le-ați explora sau nu le-ați găsi acasă, cum ar fi masajul Marocului combinat cu o experiență unică de hamam spa, masajul ayurvedic din India și Nepal și Masajul thailandez din Asia de Sud-Est.  

Experiențele de masaj la destinație combină de obicei tehnicile, modalitățile, mirosurile și instrumentele faimoase ale zonei. Deși s-ar putea să ai deja acasă terapeutul tău preferat de masaj, poți profita de oportunitățile din timpul vacanței pentru a explora alte oferte din lumea masajului.  

Postări similare: