Ghid de cumpărare cască scooter

Nu contează dacă intenționați să obțineți o cască scuter strălucitoare pentru o călătorie la fel de nouă strălucitoare sau sunteți bolnav și obosit de casca voastră bună. Există șanse mari să aveți greutăți pentru a lua o decizie înțeleaptă. Există multe opțiuni disponibile în ceea ce privește dimensiunea, stilul, designul, confortul, forma și altele, ceea ce face și mai descurajant să alegeți modelul potrivit.

Pentru a vă ajuta cu luarea deciziilor dvs., mai jos sunt câteva lucruri care vă pot ajuta să alegeți casca perfectă care se potrivește nevoilor dvs.

Luați în considerare materialele de construcție

Când faceți cumpărături pentru căști cu scuter, trebuie să comparați diferitele materiale de construcție. Există diferite materiale utilizate pentru confecționarea diferitelor căști. Modelele mai ieftine oferă o carcasă exterioară realizată din polimeri ABS turnate prin injecție, care oferă un echilibru bun între protecție și preț. Interiorul este adesea confecționat din spumă EPS care are abilități mari de absorbție a șocurilor și oferă o protecție fiabilă împotriva impactului.

Căștile cu capăt superior, pe de altă parte, pot fi construite din compoziții din fibră de sticlă care pot absorbi mai multă energie la impact. Cu toate acestea, modelele care prezintă acest material sunt adesea mult mai costisitoare. Fibra de carbon se găsește în mod obișnuit într-o cască scuter mai scumpă, dar vă puteți aștepta ca acestea să ofere cel mai bun nivel de protecție datorită greutății lor, cu condiția ca bugetul dvs. să le permită.

Asigurați-vă potrivirea corectă

Cea mai bună cască de scuter este cea care ți se potrivește bine. Chiar dacă ar trebui să fie evident din start, o mulțime de oameni nu înțeleg cu adevărat importanța unei căști perfect potrivite. Devine și mai critic atunci când căutați căști de scuter pentru copii, deoarece dimensiunile pot diferi și doriți să obțineți cel mai înalt nivel de protecție pentru tânărul călăreț.

O cască excesiv de mare va sfârși sărită în timpul călătoriei, creând mult zgomot și, cel mai rău, nu ar oferi nici măcar protecția necesară dacă se va întâmpla un accident. Purtarea unei căști prea mari vă va face predispus la pericol grav dacă apare un accident, deoarece această cască vă poate cădea de pe cap, ultimul lucru pe care doriți să se întâmple în astfel de scenarii.

Dimpotrivă, o cască de siguranță nu este bine, deoarece acest lucru nu va crea decât mult disconfort în timpul călătoriei. De asemenea, va face aproape imposibil să vă îmbarcați în excursii sau navete de lungă distanță. Dacă o cască de scuter este prea mică, nu vă va sta corect pe cap, oferindu-vă o protecție mai mică decât dorită. O cască bună ar trebui să se simtă doar un pic strânsă în jurul capului, obrajilor și frunții, dar niciodată prea strânsă.

Astfel, atunci când faceți cumpărături pentru o cască de scuter, trebuie mai întâi să vă măsurați capul, apoi să verificați graficele de mărimi specifice ale mărcii de unde intenționați să cumpărați înainte de a efectua o comandă. Mărimea capului tău nu prezice neapărat forma acesteia și încercarea cască este cea mai bună modalitate de a garanta că ți se va potrivi. dacă sfârșiți comandând dimensiunea greșită, întrebați dacă o puteți returna pentru înlocuire.

Postări similare: