Explorarea minunilor antice – excursii Hurghada la Piramidele din Luxor

Porniți într-o călătorie fascinantă prin civilizația faraonică cu excursii in Hurghada. Fie că alegeți un tur confortabil cu autobuzul, o excursie privată de lux sau o aventură cu minivan pentru grupuri mici, veți desluși secretele Văii Regilor. Explorați mormintele faraonilor antici, inclusiv ale legendarului rege Tutankhamon, și minunați-vă de măreția Templului Karnak și de minunile arhitecturale ale reginei Hatshepsut. Descoperiți misterele faraonilor în timp ce vizitați Piramidele, enigmaticul Mare Sfinx și remarcabilul Muzeu Egiptean, care găzduiește nenumărate comori istorice.

Activități de neuitat pentru familie în Hurghada

Creați-vă amintiri de neuitat în familie în Hurghada cu o varietate de activități potrivite pentru toate vârstele. Porniți într-o excursie cu barca pe mare cu un grup, închiriați un iaht privat sau treceți cu viteză printre valuri pe o barcă rapidă privată. Scufundați-vă în apele azurii pentru a înota cu delfinii, observați aceste creaturi grațioase, faceți snorkeling în mijlocul vieții marine vibrante și relaxați-vă pe plajele imaculate din Orange Bay Island sau Paradise. Hurghada oferă un paradis de aventuri pentru familii.

O expediție palpitantă în deșert Îmbarcați-vă într-un safari palpitant

Aventuri captivante pentru copii și adolescenți

Pentru familiile cu copii și adolescenți, Hurghada prezintă o serie de activități palpitante. Urmăriți un spectacol încântător cu delfini și experimentați bucuria de a înota cu aceste ființe marine inteligente în cadrul unei piscine. Simțiți adrenalina în timp ce vă plimbați cu quad-urile în vastul deșert din Hurghada, vă îmbarcați într-o excursie captivantă cu jeep-ul într-un sat beduin, vă bucurați de călărie pe cămilă și vă implicați în alte aventuri captivante adaptate pentru tinerii exploratori.

Escapade romantice pentru luna de miere și cupluri

Hurghada pregătește terenul pentru escapade romantice, ceea ce o face o destinație ideală pentru luna de miere și cupluri. Experimentați emoția de a merge cu quad-urile până la o tabără beduină la apus, simțiți vântul sub aripi cu o plimbare cu parașuta și explorați lumea subacvatică hipnotizantă prin scufundări, unde vă așteaptă pești colorați și recife de corali rafinate. Răsfățați-vă cu momente de lux și relaxare pe liniștita insulă Giftun, savurând seninătatea împrejurimilor alături de persoana iubită. Hurghada oferă combinația perfectă de aventură și romantism pentru cuplurile care caută o escapadă intimă.

Excursie de o zi de snorkeling la Dolphin House din Hurghada

O întâlnire magică Îmbarcați-vă într-o excursie de o zi magică la Dolphin House din Hurghada, la prețul de 25,00 USD. Fiți martorii grației delfinilor în timp ce îi priviți și înotați cu ei. Încântați-vă de sporturi nautice, savurați un prânz delicios și bucurați-vă de transferuri fără întreruperi. Această excursie este adaptată pentru familii și este o activitate ideală pentru copii.

Excursie cu super-jeep Safari din Hurghada Desert Safari

O expediție palpitantă în deșert Îmbarcați-vă într-un safari palpitant în deșert cu excursia noastră de super-jeep safari, la un preț de 25,00 USD. Explorați peisajul deșertului cu quad-uri ATV, mașini Spider și vehicule 4×4. Vizitați un sat de beduini, bucurați-vă de o plimbare cu cămila și bucurați-vă de o cină la grătar și de un spectacol tradițional. Această excursie promite o seară aventuroasă sub stelele deșertului.

Postări similare: