De ce să folosesc clame la extensiile din păr natural?

Clamele pentru extensii din păr natural

Dacă îți place să stai la curent cu cele mai recente trenduri din lumea cosmeticii și a părului, cu siguranță ai observat cu clamele pentru extensii din păr natural sunt în vogă. Pe vremuri, doar fotomodelele și interpreții foloseau extensii. Acum, lucrurile s-au schimbat deoarece aproape toate femeile au început să le folosească.

Fie că ai de gând să folosești aceste extensii sau nu ești sigură că vor face trucul, mai jos sunt beneficiile principale ale folosirii extensiilor din păr uman.

Extensii care nu deteriorează părul

Înafară de gaura pe care o fac în portofel, extensiile sunt binecunoscute pentru daunele pe care le pot provoca părului natural. Deși saloanele profesioniste vor încerca să te convingă că nu sunt strică să porți extensii semi-permanente, logica îți va spune nu e chiar așa.

Clamele pentru extensii din păr natural

În timpul aplicării extensiilor la salon, stilistul folosește un încălzitor și lipici pentru a atașa extensiile la păr. Doar procesul în sine poate usca, rupe foliculii de păr și să deterioreze părul. Însă, folosind clamele pentru extensii, puteți evita toate acestea și să aveți exact aceleași beneficii.

Economisești mai mulți bani

O singură privire la prețul unor extensii din păr uman e suficient să te facă să te mai gândești. Saloanele tind să îți ceară o averere doar ca să îți adauge aceste extensii. Dacă optezi pentru clame, poți obține același look ca de la salon dar fără să ajungi la sapă de lemn.

Video: Despre Extensiile de Par Natural Remy BelHer

Bucură-te de un păr mai bogat

Dacă scopul tău este să îți faci părul să pară mai bogat, cu mai mult volum și mai plin, clamele sunt cea mai bună opțiune. Extensiile semi-permanente au tendința să se aplece din cauza legăturilor din lipici atașate părului natural care le îngreunează. Folosind clamele, te poți aștepta la mai mult volum, mai ales atunci când le folosești în vârful capului.

Te poți răzgândi oricând

E mai plăcut când îți poți schimba look-ul când dorești. Cui nu i-ar plăcea să își facă părul coc azi și să îl despletească mâine? Mulțumită clamelelor, ești liberă să îți schimbi părul de câte ori vrei fără vreo restricție. Astfel, clamele sunt alegerea ideală pentru doamnele cărora le place să experimenteze și pentru acelea care pur și simplu vor să își facă de cap.

Ia-ți adio de la peruci

Majoritatea femeilor poartă peruci pentru a arăta așa cum și-au dorit din totdeauna. Deși perucile moderne sunt tot mai convingătoare și naturale, oricare doamnă care a purtat perucă știe că nu sunt foarte confortabile. De ce să suferiți de mâncărimi și să transpirați când puteți folosi extensii cu clame pentru același efect fără să ai bătăi de cap?

Postări similare: