O recenzie scurtă a Nabla Secret Palette

Nabla marcă renumită în Italia care a devenit populară în toată lumea. Compania a creat numeroase produse cosmetice, iar una dintre acestea este Secret Palette.

Secret Palette – O privire de ansamblu

Secret Palette este o gamă vegană, grijulie cu pielea, de 15 pudre pentru pleoape cu 6 tipuri de finisaje de la catifelat, diamant, la ultra mat. Pudrele conțin talc și mica, toate fiind produse în Italia.

Valoare și Ambalaj

În ceea ce privește aspectul, marca se asigură că produsele lor sunt întotdeauna de calitate maximă. Secret Palette are un ambalaj uluitor. Detaliile de pe acesta sunt incredibile. Pe partea din față a ambalajului se pot vedea ilustrații care sunt evidențiate de design-ul gofrat.

Ambalajul este făcut din carton și cu magneți pentru închidere, și totuși pare foarte solid. Înăuntru veți găsi o oglindă mare, iar numele tuturor nuanțelor este scris sub fiecare tăviță.

Pentru o gamă disponibilă la un preț accesibil, este un mare plus faptul că are un ambalaj impresionant.

În ceea ce privește valoarea, pudrele Nabla merită toți banii, mulțumită formulei de calitate.

Finisaje și Culori

După doar o scurtă privire a gamei veți ști imediat dacă vreți să o cumpărați. Având un echilibru perfect între culori sclipitoare și naturale, este ușor de văzut faptul că Secret Palette este extrem de versatil. Deși gama a fost lansată la finalul primăverii, culorile acesteia sunt exact ceea ce aveți nevoie pentru a trece de la vară la toamnă. Tonurile vii sclipitoare sunt curentul pe care toate gamele lansate acum îl urmează, de aceea Secret Palette este puțin în fața competiției.

Clamele pentru extensii din păr natural

Dacă scopul tău este să adaugi ridicarea, corpul și plinătatea părului tău natural, clipul în extensii este cea mai bună opțiune. Extensiile semipermanente au tendința de a se întoarce, deoarece legăturile grele de lipici care le atașează de părul natural le cântăresc.

Citiți mai multe în articol De ce să folosesc clame la extensiile din păr natural?

Performanță și Calitate 

Ultra Mat este formula care a pus marca pe hartă. Nu numai că are o pigmentație bogată, ci sunt și ușor de folosit și foarte fine. Nu veți avea probleme cu acoperirea zonelor și nici dificultate în amestecarea nuanțelor mate. Nici nu vă va lua mult timp să combinați aceste nuanțe.

Nuanțele Contigo și Ghibli sunt uluitoare pentru cute, Mea Culpa fiind baza maro ideală pentru a adăuga dimensiune și adâncine ochilor. Dacă preferați ceva mai viu colorat, Addiction și Giulietta vă pot oferi 

Contigo and Ghibli shades are stunning in the crease with Mea Culpa being the ideal warm brown for adding dimension and depth. If you love something that is more colorful, Addiction and Giulietta can give you some fun pops so you can spice up things.  

Nuanțele Fluid Metal și Satin de la Nabla sunt și ele incredibile. Sunt intense, fără cusur și crează un efect  uluitor în jurul ochilor. Exact după cum sugerează și numele, Fluid Metal are un efect metalic. Nuanțele Satin, pe de altă parte, au mai mult efecte de perlă. E foarte ușor să le folosiți pe ambele.

Nabla crează în continuare produse cosmetice de calitate la prețuri pentru toată lumea, Secret Palette confirmându-le poziția pe piață. E o mare plăcere să lucrezi cu gama și are numeroase culori și texturi cu care vă puteți juca.

Postări similare: