Cum să găsești produse cosmetic coreene la preț redus

Cosmetice coreene produse

Dacă te duci la cumpărături în Dongdaemoon, Myeongdong sau în alte centre de cumpărături din Seoul, Coreea de Sud, să nu fii surprins dacă ești bombardat cu sumedenie de produse cosmetice coreene PinkPanda pe care nu le vei întâlni în alte țări.

Cel mai mare avantaj când vine vorba de produsele cosmetic din Coreea de Sud e faptul că puteți alege numeroase alternative la produsele de calitate, acestea având același efect la un preț mult mai mic, și prin urmare puteți să vă completați trusa de machiaj în timp record.

Da, ați auzit bine. Dacă bugetul nu vă permite să cumpărați produse cosmetice de top, puteți să le înlocuiți cu produse cosmetice coreene. Vestea bună e că acum aceste produse coreene sunt mult mai decente și vă oferă aceleași beneficia, dar la un preț mai mic spre deosebire de echivalentele mai scumpe.

Pentru a vă ajuta să obțineți cel mai bun preț la produsele coreene, aici sunt câteva sfaturi de care vă puteți folosi:

Verificați întotdeauna website-ul oficial al mărcii 

Vă gândiți să cumpărați un nou produs cosmetic? Înainte de a cumpăra întreg magazinul, e bine să faceți o vizită la site-ul oficial al mrăcii mai întâi să vedeți dacă puteți găsi mostre gratuite sau reduceri.

Cosmetice coreene
Cosmetice coreene – Frumusețe și îngrijire a pielii

Website-ul mărcii este locul unde veți găsi promoții, mostre gratuite, cupoane de reducere de 50%, promo-uri 1+1, și multe altele. De asemenea, firmele coreene de produse cosmetic lansează des ediții limitate care sunt disponibile doar online. Deci, nu uitați să vizitați website-ul mărcilor din când în când.

Citiți următorul articol intitulatOchelari pentru bărbați„.

Cereți mostre gratuite 

În Coreea, dacă achiziționați un anumit numră de produse cosmetice veți avea dreptul să cereți mostre gratuite livrare chiar și la domiciliu. Când sunteți la un magazine coreean de produse cosmetic și vreți să încercați câteva produse înainte de a le cumpăra, nu trebuie decât să cereți mostre gratuite.

Video: Îngrijirea pielii coreene pentru începători 2020 – Produse la prețuri accesibile pentru îngrijirea pielii + Sfaturi

Dacă nu cereți ceva anume, e posibil ca ei să vă ofere mostre oarecare. Asta înseamnă că dacă sunt anumite produse pe care vreți să le încercați, nu ezitați să cereți mostre pentru ele. De cele mai multe ori, puteți obține mostre de la mai multe produse.

Vestea bună e că majoritatea magazinelor abia așteaptă să vă ofere o cantitate suficientă pentru câteva săptămâni. De fapt, veți fi surprinși câte lucruri gratuite puteți obține după ce cumpărați produse cosmetic sau produse pentru piele în Coreea de Sud. Cu siguranță veți primi un coș de cumpărături sau chiar o poșetă pentru comsetice în funcție de promoția de moment a mărcii.

Pentru cei care locuiesc în Coreea de Sud: Înscrieți-vă pentru un Membership Card

Acest sfat poate nu se aplică pentru turiști, însă pentru cei care locuiesc acolo, se pot înscrie pentru un membership la magazinele lor coreene favorite. De obicei, oferta se face direct la tejghea după ce vă cumpărați ceva și dacă vă înscrieți veți primi un discount de 5% sau chiar și de 10% de cele mai multe ori. Veți primi și puncte pe care le puteți folosi data viitoare când cumpărați ceva.

Postări similare: