Troy Bilt este cel mai bun suflător pentru valoarea sa pe piață

Această unitate Troy Bilt Storm 2410 se va descurca puțin mai încet decât celelalte vândute de Troy-Bilt, dar tot își face treaba. Este mult mai bun decât cele single-stage și este mai bine construit decât cele importate din China. Este unul dintre puținele suflătoare de zăpadă la acest preț cu pornire electrică. Este decent pentru o casă la o stradă normală.

Este făcut să meargă pe pietriș, gazon și ciment. Anvelopele sunt potrivite pentru mărimea sa. Acest model nu are power steering, dar este destul de ușor ca să-l poată folosi oricine. Nu te aștepta totuși să cureți zăpada grea foarte ușor, să o arunci foarte departe sau să ai o tracțiune impecabilă.

Troy-Bilt Vortex 2490

Nu sunt un fan al acestui model, dar asta nu inseamnă că nu este bun pentru tine. Combinația motorului mare cu al treilea stagiu îi permite acestei unități să sufle mult mai puternic decât un Storm 2460. Are toate trăsăturile premium pe care le oferă Troy-Bilt – power steering, mânere încălzite, control al gurii 4-way, gură lungă și far. Se descurcă ușor cu 30-40 cm de zăpadă normală și este chiar amuzant să vezi cum o împrăștie!

Ce nu-mi place este fața – burghiul third-stage se rotește de 10 ori mai tare decât cele laterale. În 5-10 cm de zăpadă acel „ventilator” împărștie zăpada peste tot. Dacă vrei să cureți aleea, totul se duce în dreapta. În alte cuvinte, trebuie să începi din mijloc și să faci stânga în continuu. În zăpadă umedă tinde să ducă zăpada în carcasă deci ai ceva muncă de curățat până îl pui la loc după folosire.

Fă curățarea zăpezii un lucru ușor cu Troy Bilt Storm 2410, un suflător two-stage care e capabil să se descurce cu zăpadă de 30 cm adâncime. Cu o apăsare scurtă a butonului, unitatea pornește și te salvează de zăpadă. Direcția în care se duce zăpada poate fi ajustată, iar burghiele din oțel zimțat mănâncă toată zăpada. Scapă de lopată iarna asta și optează pentru o metodă mai ușoară: Storm 2410. Suflătorul de zăpadă two-stage Storm 2410 Troy Bilt este capabil să se descurce cu zăpadă de 30cm adâncime

Postări similare: