Mașină de tuns iarbă puternică, compactă, cu motor dublu

Examinare generală

Cu puntea largă de tăiere, motorul puternic și controlul de croazieră, tractorul de curte Husqvarna YTH24V48 Fast Hydro este foarte neted și eficient. Dimensiunea sa compactă face ușoară cosirea unui gazon de dimensiuni medii și, cu gama largă de accesorii pe care le puteți atașa, puteți folosi cositorul pentru o varietate de sarcini la care nu v-ați gândit niciodată.

Recenzie Husqvarna YTH24V48 introducere

Curtea ta a fost preluată de buruieni nocive? V-ați temut sarcina de a vă curăța gazonul, deoarece iarba dvs a ajuns atât de mult? Vă întrebați cum veți cuceri vreodată sarcina de a crea o curte de care vă puteți bucura? Cu instrumentele potrivite, nu trebuie să stresezi

De fapt, cosirea gazonului dvs. și crearea unui spațiu minunat în care să vă petreceți timpul este un proces simplu și ușor atunci când aveți echipamentul potrivit. Dacă nu ați folosit niciodată o mașină de tuns iarba, sunteți la față. Tractorul de iarbă Husqvarna YTH24V48 de 24 CP, de 48 cm este un cositor incredibil, care vine cu o gamă largă de beneficii pe care le veți iubi. Este un model puternic și durabil, conceput pentru a vă ajuta să cuceriți chiar și cele mai dificile sarcini în curte. Iată ce trebuie să știți.

Fapte și cifre

Prețul mașinii de tuns iarbă Husqvarna YTH24V48 Tractorul de 24 de curte de 24 CP, 48-inch este o unitate importantă, care măsoară 69,3 x 59,8 x 41,4 inchi și cântărește 200 de kilograme! Are o lățime de tăiere de 48 de inci, astfel încât va cuceri suprafețe mari de iarbă într-un timp scurt. Unii producători estimează că o unitate de echitatie vă poate reduce timpul de cosit cu 50% sau mai mult, de aceea este important să alegeți o unitate cu o lățime de cosit considerabilă. În plus, acest model dispune de un motor de 24 HP Briggs & Stratton V-Twin.

Puncte slabe – amplasament incomod de reglare a înălțimii

Principala problemă a tractorului de gazon Fast Hydro este aceea că maneta pentru reglarea înălțimii este plasată incomod. Este ușor să treceți peste el pe măsură ce urcați sau ieșiți din cositor, dar cealaltă alternativă ar fi ca pârghia să fie pe partea în care se descarcă iarba. S-ar putea să fie enervant la început, dar probabil că te vei obișnui să te duci și să te descarci cu grijă.

Postări similare: