Husqvarna este versatilă, ușor de folosit

Însă, mulțumită sistemului Smart Start, pornirea modelului Husqvarna 445 nu este chiar așa grea. Sistemul Smart Start reduce rezistența din cablul de pornire cu până la 40% și are o valvă de decompresie ce reduce presiunea în cilindru, făcând pornirea mai ușoară. Producătorul oferă instrucțiuni atât pentru pornirea la rece, cât și la cald, iar noi recomandăm să urmăriți cu atenție aceste instrucțiuni. Utilizatorii au relatat că motorul pornește bine chiar și la temperaturi sub zero grade, ceea ce este o veste bună dacă ai nevoie de drujbă într-un climat rece.

Mânuirea drujbei nu va fi o problemă pentru majoritatea utilizatorilor, datorită design-ului ușor și compact. Deși este puțin mai grea decât o drujbă electrică normală, această drujbă Husqvarna 445 se află printre cele mai ușoare care funcționează pe gaz.

O altă trăsătură a acestei drujbe este vibrația redusă. Drujbele Husqvarna sunt proiectate cu multe amortizoare de vibrație. În modelul Husqvarna 445, vibrația pe mânerul frontal măsoară 3.1m/s^2, iar pe mânerul din spate 4.9m/s^2. În condiții normale, o valoare mai mică de 5m/s^2 este considerată joasă. În acest caz ar trebui să poți folosi drujba în mod continuu pentru până la două ore într-o perioadă de opt ore în limitele siguranței. Desigur, siguranța depinde de factori precum statura corpului, temperatura și folosirea mănușilor.

Când funcționează, 445 generează un nivel de zgomot de 103 decibeli. Este tipic pentru o astfel de drujbă, și se recomandă folosirea protecției în medii de lucru mai zgomotoase de 90 de decibeli. Dacă vrei să folosești drujba pe termen lung, cu siguranță va trebui să investești în niște apărători pentru urechi.

Per total, feedback-ul utilizatorilor sugerează că această drujbă este ușor de folosit. Este ideală pentru sarcini ușoare sau medii. Unii utilizatori au spus că au folosit-o și pentru sculptat, ceea ce ne spune multe despre versatilitatea uneltei!

Echipament de tăiat

Husqvarna 445 este echipată cu o lamă de 46cm cu un pinion. Lanțul are 72 de dinți, un pitch de 0.82cm (0.352”) și lățimea dinților de 0.12cm(0.05”). Drujba funcționează cu un lanț mai îngust decât majoritatea, și poate fi denumit un lanț „high speed”.

Postări similare: