Asamblarea Weber este relativ ușoară și simplă

Pentru caracteristicile incluse, Weber Spirit II E-210 se află la capătul mai scump al spectrului. Totuși, la fel ca în majoritatea lucrurilor, obțineți ceea ce plătiți și cutia de gătit din aluminiu turnat și fundașul Spirit II E-210 durează mult mai mult decât grătarele din tablă. Calitatea de construire a Weber, precum și asistența și garanția acordată clienților, fac ca Spirit II E-210 să merite bani în plus.

Preț

Weber Spirit II E210 este o soluție accesibilă și eficientă pentru oricine caută un grătar pe gaz. Este ușor de instalat și oferă rezultate impecabile tuturor celor care îl folosesc, ceea ce face utilizarea o plăcere. În plus, este suficient de durabil pentru a fi ultimul grătar pe gaz pe care îl cumpărați pentru mult timp. Tuburile arzătoare pot fi, de asemenea, ușor curățate cu o perie simplă din oțel inoxidabil.

Simplitate și stil în pachetul simplificat

Nu trebuie niciodată să vă faceți griji pentru că carnea dvs. nu obține calitatea pe care o doriți cu acest grătar. Are un design excelent care păstrează căldura acolo unde ai nevoie (peste carne) pentru a o face în timp util. În plus, este suficient de eficient pentru a dura în timp.

Putere mare

Spirit 210 este capabil să atingă temperaturi mult peste 500 de grade Fahrenheit în doar cinci minute, în funcție de temperaturile ambientale din jurul grătarului. Puteți scădea chiar și timpul grătarului la 400 de grade constant pentru o gătire lentă sau mai prăjită.

Grătar de gătit din fontă emailată din porțelan de înaltă calitate cu sistem de aprindere crossover electronic. E-210 nu lasă de dorit cu un sistem de gătit bine conceput. În plus, este din porțelan emailat, deci este rezistent la uzură și la alimente.

O mulțime de zone de gătit pentru aproximativ 4 persoane

Are aproximativ 450 de centimetri pătrați de spațiu de gătit cu multă căldură (50.000 BTU) pentru a vă duce la bun sfârșit munca. Niciodată nu va trebui să vă faceți griji cu privire la răsturnarea cărnii, pentru că în acest grătar există mult spațiu și căldură.

Arzătoarele sunt distanțate uniform pentru a distribui căldura uniform și eficient. Când gătești, vrei să plasezi carnea oriunde și să o faci. Acesta este cazul acestui model Weber. Vor oferi rezultate perfecte, de fiecare dată, cu o putere de 26.000 BTU.

Postări similare: