Eccotemp este un încălzitor de apă fără rezervor

La momentul scrierii, acest încălzitor de apă cu gaz LP este pe locul 2 pe lista cu cele mai vândute încălzitoare de apă pe Amazon. Dacă căutați recenziile Eccotemp L5, atunci veți vedea că a primit feedback foarte bun de la mulți cumpărători. Obține 4,4 stele din 5 pe ratingul său pe Amazon.

Conexiuni Eccotemp L5

Feedback-ul clienților pentru Eccotemp L5 s-a dovedit a fi foarte încurajator în cea mai mare parte. Cu toate acestea, inevitabil, a primit și câteva recenzii negative.

O plângere comună cu privire la încălzitor este că nu-i place să funcționeze într-un mediu cu vânt. Acest încălzitor de apă fără rezervor este destinat utilizării în aer liber, dar, după cum spun unii utilizatori, o briză poate stinge ușor flacăra.

Unele comentarii de pe web s-au plâns de calitatea accesoriilor incluse. Potrivit unui număr de utilizatori, capul de duș este prost realizat. Un cap de duș cu scurgeri poate să nu fie o problemă importantă. Dar poate fi enervant și costisitor dacă nu este reparat în mod corespunzător.

În ciuda criticilor care au fost aduse încălzitorului, majoritatea recenziilor clienților pentru Eccotemp L5 au fost foarte pozitive.

Clienții au fost foarte mulțumiți de cât de repede încălzește apa. Acest articol funcționează așa cum este descris – poate furniza apă fierbinte aproape instantaneu fără așteptare. Unii utilizatori au mai raportat că acest încălzitor portabil nu folosește mult propan.

De asemenea, clienții au considerat că L5 este ușor de configurat și ușor de utilizat. Este mic și necesită puțin spațiu. Cu o greutate mai mică de 14 kilograme, mulți oameni l-au cumpărat pentru camping. Temperatura și presiunea apei pot fi reglate ușor.

Acesta este un model exemplar în industrie datorită portabilității sale. Caracteristica fără rezervor este lucrul special la Eccotemp L5 care distinge încălzitorul de toate celelalte de pe piață. Dușul fără rezervor este integrat cu duș exterior, ceea ce îl face un echipament de neînlocuit în camping și în alte activități în aer liber. Încălzitorul de apă poate fi fixat cu ușurință pe o remorcă sau o cabină pentru ca oamenii să se bucure de un duș cald nelimitat.

Postări similare: