EdgeStar vine cu o configurație cu un singur robinet sau unul dublu

Edgestar KC2000 configurații butoaie

Unul dintre lucrurile pe care trebuie să-l iei în considerare la achiziționarea unui frigider este configurația butoaielor pe care le vei folosi. Edgestar KC2000 nu suportă folosirea butoaielor half keg Coors și Miller, sau orice alt butoi care are cauciuc în jurul său, făcându-l prea lat pentru acest frigider.

  • Full Size Keg, 1/2 Baril
  • Pony Keg, 1/4 Baril
  • Slim-Pony Keg, 1/4 Baril
  • Până la două butoaie 1/6 Baril
  • Până la două butoaie Cornelius homebrew

KC2000 vine cu o varietate de opțiuni: un singur robinet finisat în negru sau oțel inoxidabil (KC2000SS), un robinet dublu finisat în negru (KC2000TWIN) sau oțel inoxidabil (KC2000SSTWIN) sau un robinet triplu. Unele versiuni includ și un termometru digital, deși modelul de bază nu include unul.

Este frigiderul Edgestar insuficient de rece?

Una dintre grijile unui cumpărător de frigidere de butoaie este ca acesta să ajungă la o temperatură destul de mică. Edgestar răcește bine, iar ajustarea termostatului se face ușor. Edgestar spune că acesta este cel mai rece frigider de butoaie de pe piață.

Ține minte că acest frigider este făcut pentru uz interior și probabil nu va funcționa cum trebuie în exterior, sau în locuri prea umede, prea reci sau prea calde. Dacă frigiderul nu se răcește destul de mult, Edgestar îți vor oferi instrucțiuni de rezolvare a problemei.

Edgestar KC2000 Întrebări frecvente

Când faci o astfel de achiziție, vrei să fii sigur că toate întrebările tale au un răspuns și știi ce cumperi. Iată câteva întrebări frecvente și importante despre Edgestar KC2000.

Î: Poate fi folosit KC2000 afară?

R: Nu. Doar înăuntru.

Î: Poate fi KC2000 incorporat în mobilă?

R: Nu. Această unitate este de sine stătătoare, iar dacă vrei una incorporabilă va trebui să treci la un KC7000SS.

Î: Există altceva ce ar trebui să cumpăr în plus pentru a-l folosi?

R: Acest frigider de butoaie vine echipat complet, în afară de o canistră de CO2 și bineînțeles, butoiul de bere! Nu este nimic ce trebuie cumpărat neapărat pentru a-l folosi.

Singurul lucru pe care va trebui să-l cumperi este coupler-ul pentru a folosi butoaie de bere făcută acasă (dacă vei face asta). Iată un video și alte informații disponibile de la Edgestar care te vor ajuta cu instalarea.

Colecție de autocolante de perete pentru decorarea băii. Decalcomanii ideale pentru toate băile. O varietate de modele potrivite pentru dusuri , dale, oglinzi și pereți. Citeste mai mult …

Postări similare: