Totul despre cureaua de recuperare și frânghia de remorcare

Dar, chiar dacă chingile de recuperare și cele de remorcare pot părea foarte asemănătoare, ele au caracteristici și scopuri definitorii care le diferențiază una de cealaltă

Principala diferență între aceste două tipuri de Silux curele de remorcare este că o curea de remorcare are cârlige metalice mari la ambele capete, concepute pentru a fi agățate de cătușe și de punctele de remorcare.

Principala diferență între aceste două tipuri de Silux Italia curele de remorcare este că o curea de remorcare are cârlige metalice mari la ambele capete, concepute pentru a fi agățate de cătușe și de punctele de remorcare. Pe de altă parte, nu puteți găsi aceste cârlige la curelele de recuperare.

Principalele diferențe între chingile de recuperare și frânghiile de tractare

După cum sugerează și numele lor, chingile de remorcare sunt special concepute pentru remorcare și nu trebuie folosite niciodată în scopul recuperării. Curelele de remorcare se prind de cârligele de remorcare și de inelele D sau de cătușele pentru a trage un alt vehicul.

Motivul principal pentru care nu ar trebui să folosiți niciodată chingi de remorcare pentru recuperare este că acestea nu se întind. Aceasta înseamnă că există posibilitatea ca acestea să se desprindă sau să se rupă, ceea ce poate face ca cârligul conectat să zboare. Acest lucru poate fi destul de periculos în anumite cazuri și, mai rău, poate provoca chiar decese.

Ceea ce face ca curelele de recuperare să fie diferite este faptul că materialele lor oferă o anumită elasticitate care le permite să se întindă. Vă va fi ușor să identificați aceste curele de recuperare deoarece ambele lor capete prezintă bucle care sunt atașate la cadru sau la punctele de recuperare care se găsesc de obicei pe parașocurile camioanelor sau sub camioane.

Postări similare: