Becurile cu LED-uri pentru masina

Becurile LED pentru condusul în condiții de siguranță

În ultimul timp, farurile apar standard în aproape toate automobilele. În calitate de utilizator, este posibil să vi se solicite să le înlocuiți din când în când din diferite motive. De exemplu, poate doriți să treceți la cea mai recentă calitate, să le înlocuiți pe cele rupte sau pur și simplu din motive estetice. Indiferent de motiv, există atât de mulți factori de luat în considerare. Acest articol va îmbogăți înțelegerea farurilor prin analizarea critică a acestora.

Becurile cu LED-uri pentru masina

Tipuri de faruri cu LED-uri

Bec cu un singur fascicul și becuri cu fascicul dublu

În general, toate farurile auto trebuie să conțină atât fază scurtă, cât și fază lungă. Acesta este un lucru care poate fi atins în moduri diferite. O alternativă este prin îmbinarea unui singur bec și încorporarea acestuia atât cu factor de fascicul de fază lungă cât si unul de scurtă. Produsul rezultat se numește un bec cu fascicul dublu.

Becurile cu LED-uri pentru masina

Dacă ați auzit despre H4, H13, 9004 sau 9007, acestea sunt exemplele becului Dual Beam(două faze). Ele conțin doar un singur bec pentru fiecare far. Dimpotrivă, faza lungă și scurtă poate fi realizată individual. Produsul rezultat este un bec cu fascicul unic. Exemple din această categorie includ becurile H1 și H7. Acestea conțin becuri cu fază scurtă, și lungă, în fiecare far.

Din moment ce cele două stiluri ale farurilor nu sunt interschimbabile, în cazul în care mașina dvs. a venit de la producător cu un singur fascicul, acesta va fi întotdeauna singura opțiune pentru dvs. atunci când vine vorba de înlocuire. Același lucru este valabil și pentru un vehicul care a venit de la producătorii cu faruri cu fază lungă. Motivul acestei condiții este că cablarea farurilor este atât de specifică încât să nu se potrivească cu stilul opus.

Ce să luați în considerare atunci când cumpărați becuri pentru faruri cu led

Există diverși factori care se iau în considerare, cand se cumpăra un far corect pentru mașină. Să examinăm câteva

Legalitatea farurilor

Nu trebuie să alegeți un far care să contravină prevederilor legii. Trebuie să vă asigurați că sunt acceptabile din punct de vedere legal. Când înlocuiți becurile cu LED-uri pentru masina într-un far, asigurați-vă că respectă standardele sau cerințele stabilite în regiunea dvs.

Compatibilitate

Compatibilitatea vehiculului cu farurile care vă interesează este factorul de principiu pe care trebuie să-l luați în considerare. Chiar dacă majoritatea farurilor sunt proiectate să se potrivească majorității modelelor de mașini, trebuie să fiți suficient de pricepuți pentru a evita o achiziție greșită. Consultați cu atenție manualul de utilizare al vehiculului dvs. pentru a vă familiariza cu informațiile necesare în acest context. De asemenea, puteți verifica numărul de model al farului pe care doriți să-l înlocuiți.

Problemele CanBus

Aceasta este problema cauzată de ireconciliabilitatea dintre becurile cu LED-uri pentru masina și calculatorul pentru mașină. Neconcordanța este predispusă la autovehicule premium, cum ar fi Mercedes și Audi, printre altele. Cu toate acestea, condiția poate fi rezolvată foarte ușor prin cablarea condensatoarelor.

Există diverși factori de care trebuie să țineți cont atunci când vă ocupați de faruri. Prin urmare, este imperativ să cunoașteți diferitele componente ale farurilor. În plus, tehnologia Led a promovat în mod semnificativ evoluția farurilor vehiculelor și, prin urmare, trebuie să vă îmbogățiți cunoștințele despre aceasta.

Citiți un articol foarte informativ pe această temă portbagajului pentru plafon.

Postări similare: