Covor auto vs. Covor auto din cauciuc

Covoare auto din cauciuc

Alegerea între covoare auto normale și covoare auto din cauciuc poate fi dificilă. De cele mai multe ori, majoritatea persoanelor simt că vor să cumpere unul din cele două fără a ști avantajele lor. Tot ceea ce știu ei este că trebuie să își protejeze mașina. Astfel, cum ar trebui să alegeți între cele două?

Despre covoarele auto din cauciuc

Covoarele auto sau căptușelile auto sunt ușor de curățat și oferă cel mai mare grad de protecție pentru interior, meritând banii investiți. Aceste covoare sunt făcute să reziste într-un climat murdar și greu. Asta înseamnă că dacă locuiți într-o zonă în care plouă sau ninge mult sau în care trebuie să conduceți des prin zone pline de murdărie, alegerea este una evidentă.

Covoarele din cauciuc sunt ușor de curățat, câteodată tot ce trebuie să faceți este să le spălați cu furtunul și după aceea mașinia va arăta ca nouă.

Care sunt dezavantajele covoarelor din cauciuc, atunci? Majoritatea covoarelor din cauciuc au doar trei culori, mai exact marp, gri și negru. Deși aceste culori se asortează cu aproape oricare mașină, dacă doriți o altă culoare decât negru, covoarele se vor asorta într-o oarecare măsură însă nu complet. Vestea bună este că deși nu se asortează perfect cu interiorul, acestea se pot asorta cu celelalte covoare din mașină.

Despre covoarele auto făcute la comandă

Covoarele făcute la comandă sunt cea mai bună alternativă pentru covoarele din dotare. Acest lucru se datorează faptului că de obicei acestea acoperă și protejează mașina mai bine decât cele de la reprezentanță și sunt la un preț mai avantajos. Dacă mașina nu expuneți mașina la condiții de praf sau murdărie și doriți să acoperiți în întregime podeaua mașinii, atunci covoarele auto sunt alegerea ideală.

Aceste covoare sunt disponibile în numeroase culor din care puteți alege culoarea cea mai asortată cu interiorul mașinii. De ceea acestea sunt o alegere favorită în rândul vehiculelor de lux.

Există diferite tipuri de covoare în funcție de gama de preț, precum versiunile de lux, covoare tip mochetă și covoare din țesătură.

Covoarele auto pot fi prodate cu sigle sau personalizate cu nume sau inițiale. Pentru a arăta definitiv că vă aparțin, acestea pot fi cusute cu ață de diferite culori. De ceea acestea sunt o alegere favorită în rândul vehiculelor de lux, mai exact Charger, Corvette și multe altele precum Saab, Porche, Dodge, Chrysler, GMC, Chevy și altele.

Preșuri pentru mașină covoare pot fi brodate cu logo-uri auto sau personalizate cu nume sau inițiale. Pentru o personalizare finală, acestea pot fi, de asemenea, legate în culori alternative. Acest lucru face ca covorașele să fie populare printre mașinile de lux și de spectacol, în special Charger, Corvette și multe alte vehicule, inclusiv Saab, Porsche, Dodge, Chrysler, GMC, Chevy și multe altele.

Care e mai bun?

Covoarele auto din cauciuc sunt cea mai bună alegere dacă:

  • Transportați încărcături în fiecare zi 
  • Locuiți într-o zonă cu multă zăpadă, ploaie, lapoviță sau nisip. 
  • Animalele de companie merg prin spații murdare. 
  • Pasagerii tind să aibă încălțămintea murdară. 
  • Scăpați cafeaua prin mașină des. 

Pe de altă parte, covoarele normale sunt cea mai bună alegere dacă:

  • Mașina nu se murdărește prea des. 
  • Doar vreți să înlocuiți covoarele din dotare. 
  • Vreți un model care se potrivește exact cu interiorul. 
  • Aveți un vehicul de lux. 
  • Vă plac covoarele personalizate. 

Citiți articolul intitulat „Ghid pentru cumpărarea bateriei la mașină„.

Postări similare: