Casio este un pian digital foarte ușor și compact

Claviatura Casio PX-160 în acțiune

Tri-Sensor Scaled Hammer Action II este una dintre cele mai bune tehnologii pe piață până în $1000.

Mie mi se pare mai autentic și mai plăcut de cântat la el decât la Yamaha GHS, care folosește tehnologie cu doi senzori și nu are acele clape cu aspect de fildeș și abanos de care vă spuneam.

Sunet

Casio PX-160 folosește bine-cunoscuta sursă de sunet a Casio, Casio Px-160 Multi-Dimensional Morphing AiR cu câteva îmbunătățiri serioase față de versiunea anterioară.

În primul rând, capacitatea memoriei care stochează sunete a fost mărită de trei ori, ceea ce îți permite să auzi și cele mai mici nuanțe datorită sample-urilor de calitate înaltă.

În al doilea rând, sursa folosește compresie audio lossless, reproducând sunetul fără distorsionări precum formatele lossy (MP3, AAC, etc)

Casio PX-160 Air Sound

Există 18 sunete de instrument ce pot fi redate:

  • 5 piane cu coadă (concert, modern, clasic, mellow, bright)
  • 4 piane electrice
  • 2 Etrings
  • 5 orgi (inclusiv electrice)
  • Clavecin
  • Bass (jos)

Să ai sunete în plus este o calitate de apreciat, dar cel mai important la un pian digital este, desigur, sunetul de pian.

Fiecare dintre cele cinci sunete de pian pe PX-160 este un sunet stereo de calitate înaltă după un pian real. Fiecare ton are un timbru puțin diferit, deci îți vei putea alege pe cel mai potrivit pentru tine.

Pentru mine, tonul principal „Concert Grand” sună cel mai natural, deși toate cinci sunt superbe și foarte aproape de un original acustic.

Poți să personalizezi și mai mult sunetul folosind efecte:

Efectul Reverb mărește rezonanța, recreând atmosfera acustică din diferite locuri. Sunt 4 variații de reverb din care poți alege: cameră, hol mic, hol mare, stadion.

Efectul de cor face sunetul mai tare și bogat, ca și cum mai multe sunete se aud în același timp. Sunt 4 tipuri de cor valabile: ușor, mediu, profund, flanger (efect „whoosh”)

Citeste si articolul urmator: Imprimanta laser

Imprimantele laser personale nu pot fi cea mai bună opțiune atunci când este nevoie de un număr mare de articole. Sunt eficiente pentru tipărirea a până la 200 de pagini pe săptămână.

Brilianța sunetului poate fi și ea ajustată, făcând instrumentul să sune mult mai tare și bogat sau moale și delicat.

Polifonia de 128 de note a Casio PX-160 va face toate notele să fie auzite fără ca cele recente să se piardă.

Aveți nevoie de o copertă nouă pentru Huawei P 10 Lite? Citiți apoi articolul intitulat De ce îți trebuie o husă Huawei P10 Lite.

Postări similare: